Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

DW Shell set Performance Titanium Sparkle

bicí sada v barvě Titanium Sparkle

Omlouváme se, ale tato položka aktuálně není v nabídce

30 dní na vrácení zboží
Záruka: 2 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448
  • ručně vybrané dřeva, Nord American - javor
  • HVX konstrukce korpusu
  • chromovaný hardware
  • STM uchycení pro tom
  • True Pitch ladící šrouby
  • vyrobeno v USA
  • bez činelů
  • 22 x 18" BD
  • 10 x 8" TT
  • 12 x 9" TT
  • 16 x 14" FT
  • bez snare

Odkaz na stránky výrobce DW

Něco o výrobci:
The Drummers Choice znamená u DW víc, než jen slogan. Je to fakt. Po více než třiceti letech inovací a neúnavného odhodlání vylepšovat způsoby výroby bicích nástrojů jsou DW bubny, pedály a hardware standardem, se kterým se srovnávají všichni ostatní. Dostat se do této fáze znamená více než znát práci s nástrojem nebo pár dobrých nápadů. Chce to opravdové nadšení pro navrhování a výrobu toho nejlepšího. "Je pozoruhodné, že i po 30 letech je nadšení pro práci stejné, jako když jsme začali," řiká zakladatel a president DW Don Lombardi.
Vše začalo v roce 1972, když Don ve svých 26 letech otevřel malou školu v Santa Monice v Californii. Toto studio nazval Drum Workshop a nabízel soukromé hodiny a také každý měsic workshopy.

"O bicí nástroje jsem se začal zajímat ve dvanácti letech u místního učitele v obchodě s hudebnimi nástroji," vzpominá Don. "Za ta léta jsem měl spoustu skvělých zkušeností s renomovanými učitely, takže moje láska k bicím se ještě zvětšila, stejně jako k vyučování a snaze se o bicích něco nového naučit. Hned jak jsem udělal řidičák, dojižděl jsem vyučovat do obchodu s nástroji, kde jsem se před tím učil já."
Když John Good, který je nyní více presidentem DW, uviděl inzerát s nabídkou lekcí v Drum Workshop, tak se tam v sedmnácti letech přihlásil, aby se zlepšil ve hře a zbavil se zlozvyků.
"Po třech měsících lekcí za mnou přišel Don a řekl: Měl jsem spoustu úspěšných studentů, ale nemyslím, že ty budeš jedním z nich," směje se John. "Tak jsem řekl: Fajn... a co teď budeme dělat?" Když si Don uvědomil, že režijní náklady spolknou veškeré jeho příjmy, přivedl investory a další učitele a začal prodávat paličky, učebnice a bicí, aby pokryl náklady. Johna zaměstnal na částečný úvazek jako obchodníka a pak spolu trávili hodiny diskusemi
o tom, jak posunout umění hry na bicí dál tím, že budou vylepšovat nástroje.
"Tady jsme našli společné nadšení pro věc", vzpomíná John. "Strávili jsme hodiny mluvením
o nápadech, jak vylepšit naše výrobky. Ani jsme se nenadáli a byli jsme společníky."
Z těchto seancí vzešel první výrobek DW. Donův nový návrh výškově nastavitelné stoličky. Když jich prodávali kolem šesti měsíčně, odešel John ze své původní práce a začal naplno pracovat pro Dona. "Poté co jsme strávili den vyučováním, odsunuli jsme bicí soupravy ke stranám a vytáhli jsme stoly, na kterých jsme montovali stoličky," vzpomina Don. "Pak jsem většinou odcházel hrát a John zůstal do noci a montoval stoličky, aby splnil zakázky. Dokonce jsem koupil i šicí stroj na vršky stoliček, ale John se zařekl, ze žádné šití dělat nebude."
Když DW dostali objednávku na 100 stoliček od Camco Drum Co., Don a John si uvědomili, že mají něco, co se bude dobře prodávat. O třicet let později nabízí DW vylepšenou verzi této stoličky, vyrobenou z lehčího materiálu s názvem 6100 Adjustable Trap-Case Seat.
"Vždycky jsem snil o tom, že vyrobím lehkou stoličku, ale tenkrát jsme na to neměli peníze," řiká Don. "V tuto novou stoličku mám stejnou důvěru, jako jsem měl v tu původní tenkrát.
Jenže když u DW vytvořili původní koncept stoličky, jejich výrobní kapacita a počet zaměstnanců stačil na výrobu dvanácti stoliček za měsíc, nikoli 100. Don stále ještě vyučoval a hrál večerní koncerty a John zboží vyráběl. V této době, v roce 1977, přišel za Donem majitel Camco Drum Co. Tom Beckman s nabídkou, že jim prodá načiní Camco, formy a razidla, které používali k výrobě hardware. Prostě vše, kromě jména Camco. Toto Donovi umožnilo rozšířit kapacitu pro výrobu stoliček a také rozšířit sortiment. Don se tehdy rozhodl přejít od vyučování a prodeje k výrobě.
"Nikdy mě nenapadlo, že by se nám to nemělo povést," říká Don. "Díky našemu mini-úspěchu se stoličkami jsme se naučili, že pokud bubeníkům nabídneme něco, co jim pomůže při hraní, budeme mít úspěch. Samozřejmě mít chuť něco vyrábět a mít na to penize jsou dvě různé věci."

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba zavřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt