Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

PRESONUS AudioBox USB

USB zvuková karta 2 in/out, MIDI + Studio One Artist

Omlouváme se, ale tato položka aktuálně není v nabídce

EAN: 673454000836
30 dní na vrácení zboží
Záruka: 3 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448
AudioBox USB je dvoukanálová externí zvuková karta, kterou využijete zejména pro záznam na cestách v terénu. Díky dvěma univerzálním (XLR/jack) vstupům můžete připojit jak mikrofon, tak třeba kytaru. Nechybí ani +48V fantomové napájení pro kondenzátorové mikrofony. Výstup je řešen dvěma symetrickými (TRS) 6.3mm jacky. Dále je karta vybavena sluchátkovým výstupem se samostatnou regulací hlasitosti a rozhraním MIDI (in/out). A to vše v kvalitní kovovém boxu.

AudioBox USB má kvalitní 24-bit převodníky s podporou samplovací frekvence 44.1 a 48 kHz a dynamickým rozsahem 102dB. Připojení s počítačem je realizováno USB 1.1 rozhraním, ze kterého je také napájen. Díky tomu je velmi mobilní a je možné jej propojit s jakýmkoli počítačem či notebookem. 

 
AudioBox USB je dodáván s balíkem softwarů, obsahujícím PreSonus Studio One Artistmoderní DAW software (Mac/Win), který umožňuje snadno vytvářet vysoce kvalitní projekty. Nabízí 20 nových PreSonus efektových plug-inů a virtuálních nástrojů a balík smyček, zvuků a nástrojů dalších firem.

Odkaz na stránky výrobce Presonus

Něco o výrobci:
Americká společnost zabývající se vývojem a výrobou profesionálních zařízení pro hudební studiovou produkci i pro živé hraní. Hlavní předností značky je výborný poměr cena/výkon. V protfoliu Presonus naleznete zvukové karty, mikrofonní preampy, zvukové procesory. Vlajkovou lodí firmy jsou digitální mixpulty StudioLive.

Společnost Presonus byla založena v roce 1995 v americkém státě Lousiana. Firma se zaměřuje na výrobu a vývoj profesionálních zařízení pro studiovou i pódiovou hudební a zvukovou produkci. Za dobu své činnosti si získala pozici jedné z nejvýznamnějších značek na trhu se zvukovou technikou. Produkty Presonus získaly řadu prestižních ocenění.

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba otevřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt