Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

309 A

odpružený úchyt pro RE20, RE27N/D, černý

Omlouváme se, ale tato položka aktuálně není v nabídce

EAN: 8717332602728
30 dní na vrácení zboží
Záruka: 3 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448
Odpružený držák pro mikrofony RE20, RE27.

Odkaz na stránky výrobce Electro-voice

Něco o výrobci:
Společnost Electro-Voice má za sebou již 80 let neustávajících inovací v konstrukci a výrobě mikrofonů. V roce1927 začínali zakladatelé společnosti Al Kahn a Lou Burroughs vytvářet nové standardy kvality a spolehlivosti ve vznikajícím odvětví zvukové techniky, přičemž neustále posouvali možnosti, díky technologiím, jako např. kompenzační cívky pro potlačení šumu, Variable-D™ pro řízení proximity efektu a VOB™ pro redukci zkreslení na nízkých frekvencích.

Osm desítek let se Electro-Voice podílí na nejvýraznějších historických událostech. Pomáhali světu slyšet - od prvních rozhlasových vysílání po první orbitální let Johna Glenna, od Elvise a Beatles po současná velká turné největších umělců dnešních dní; od Knuta Rockna, používajícího svůj “Electric Voice” v Notre Damu po nejmodernější bezdrátové mikrofonní systémy na letošním Superbowlu; od prezidenstké inaugurace po dnešní večerní zprávy; od památných slov “I Have A Dream” Martina Luthera Kinga po „Next Big Thing“ v sousedově garáži…
Společnost Electro-Voice, stále věrná svým kořenům, pokračuje v utváření historie i ve 21. století. Byli první, kdo přišel s neodymovými mikrofonními magnety N/DYM™ a první, kteří dokázali realizovat funkční systém rychlé a automatické koordinace vysílacích kanálů s technologií ClearScan™. To je jen začátek, konstruktéři neustále pracují na nových cestách, jak zachytit bohatý zvuk se všemi detaily každého tónu.

Ať již připravujete velké celosvětové turné nebo třeba ozvučení kostela, Electro-Voice v každém případě znamená skvělý zvuk, odolnost, ergonomii a v neposlední řadě i styl. Od léty ověřených klasických konstrukcí po poslední inovace jsou všechny produkty postaveny tak, aby splnily náročné podmínky nasazení během živých vystoupení i kritické požadavky posluchačů na kvalitu zvuku. Electro-Voice zkrátka přináší skvělý zvuk od první zvukové zkoušky po závěrečný přídavek, večer co večer, rok co rok...

Výrobky Electro-Voice díky své konstrukci spojují kvalitní zvuk s odolnou konstrukcí pro náročné podmínky reálného světa. Electro-Voice znamená, že se na svůj zvuk můžete vždy spolehnout, ať jste oblastní kapela, vytížený DJ nebo mezinárodně proslulý umělec na turné. Produkty Electro-Voice je vyráběny hudebníky a zvukovými nadšenci – ve svém nadšení pro zvuk tak nejste sami. Proto si tyto produkty zvolili profesionálové z celého světa a proto se neustále rozrůstají i řady spolupracujících umělců napříč všemi žánry.

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba zavřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt