Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

JBL LSR 305P / 230 MKII

dvoupásmový bi-amp. studiový monitor, 5"+1", 41 W + 41 W

Omlouváme se, ale tato položka aktuálně není v nabídce

30 dní na vrácení zboží
Záruka: 2 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448

JBL LSR305P MKII

LSR305P MkII je kompaktní dvoupásmový studiový monitor nové generace. Vylepšené měniče a revoluční JBL Image Control Waveguide poskytují detail, přesnou lokalizaci, široký sweet-spot a impozantní dynamický rozsah, což zlepšuje poslechové možnosti v každém prostoru. Moderní vzhled, vynikající výkon a patentované technologie sérií JBL 7 a M2 Master Reference vytvářejí podmínky pro příjemné mixování a lepší i transparentnější zvuk.

 

 Vlastnosti

305P MkII je dvoupásmový aktivní studiový monitor, který konstrukčně navazuje na předchozí model 305P. 5“ woofer a 1“ tweeter jsou opatřeny zesilovači třídy D a každý disponuje výkonem 41 W. Zvukový projev lze přizpůsobit charakteru místnosti pomocí LF shelving filtru na 50 Hz a HF filtru, čímž je možné eliminovat nejproblematičtější části frekvenčního spektra. Přivedení signálu pomocí XLR a TRS konektorů, každý s přepínatelnou citlivostí +4 dBu/-10 dBV, dělá z 305P flexibilního pomocníka, který tak zachovává kvalitu přenášeného zvuku.

 

O řadě LSR3

JBL Series 3 MkII je série dvoupásmových aktivních monitorů, která konstrukčně vychází z řady Series 3. Oproti té nabízí větší detail, přesnou lokalizaci, široký sweet spot a impozantní dynamický zvukový rozsah. To vše díky užité revoluční technologii Image Control Waveguide. Patentovaný Slip StreamTM Port dodává zvuku hluboké a přesné basy – obzvlášť ve spojení se subwooferem LSR310S. Detailní přednes výšek zajišťuje 1“ tweeter s neodymovým magnetem. JBL měniče nové generace mají optimálnější odezvu na transienty a lepší linearitu. Vestavěné zesilovače ve třídě D nabízejí vynikající dynamický rozsah, nižší zkreslení a širší frekvenční odezvu. Tu lze přizpůsobit poslechové místnosti pomocí Boundary EQ a HF TRIM přepínačů. Každý kus JBL monitorů prochází stohodinovým zátěžovým testem, výsledkem jsou dlouhodobě sloužící a bezproblémové monitory. Series 3 nabízí modely 305P, 306P a 308P s různou velikostí wooferu (5“, 6“ respektive 8“) a dále pak subwoofer 310S osazený 10“ reproduktorem.

 

Specifikace:

 

  • frekvenční rozsah: 43 Hz – 24 kHz
  • výkon: 41 W/41 W (LF/WF)
  • typ monitoru: aktivní, zesilovače Class-D, výhybka na 1725 Hz
  • reproduktory: 5“ (203 mm) woofer, 1“ (25 mm) tweeter s tkanou kompozitní membránou a neodymovým magnetem
  • bassreflex: patentovaná Slip StreamTM technologie
  • maximální SPL: 108 dB
  • konektory: XLR a 1“ TRS s přepínatelnou citlivostí a ovladačem hlasitosti
  • rozměry: 298 x 185 x 231 mm (v x š x h)
  • hmotnost: 4,73 kg

Odkaz na stránky výrobce JBL

Něco o výrobci:
JBL má za dobu svého působení na trhu obrovské množství nashromážděných zkušeností na poli vývoje a výroby reproduktorových soustav pro divadla, arény, stadiony a open-air festivaly. Díky pečlivé implementaci exklusivních technologií a patentů jsou JBL reproduktory schopny převést daleko více energie zesilovače na akustický výkon tam, kde ostatní výrobci plýtvají drahým výkonem zesilovače, který částečně jen zahřívá reproduktory a tak jim škodí a výrazně snižuje i jejich životnost.

JBL reproduktory jsou na celém světě pověstné svoji vysokou maximální zatížitelností, kdy využijí veškerou sílu zesilovače na hudební výkon bez známek přetížení. Úplně první zvukový systém pro kino byl vyvinut a nainstalován v roce 1928 samotným panem Jamesem Bullough Lansingem (J.B.L.). Téměř po 60-ti letech, v roce 1984 vybrala Akademie filmového umění a vědy (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) v Hollywoodu zvukový systém JBL pro své prestižní kino Samuel Goldwyn Theater. Dnes musí nejlepší zvukový systém pro kinosál umožňovat průměrnou úroveň hladiny zvuku 85 dB a v dramatických špičkách až 105 dB bez jakéhokoli kompromisu ztrácejícího se dialogu, hudby na pozadí nebo nízkých kmitočtů.

Většina výrobců reproduktorových sestav používá klasických měničů, které získává od externích dodavatelů, jejichž produkty je možné objednat kdekoli. V JBL je každý měnič vyráběn "pod vlastní střechou", přímo pro konkrétní sérii reproduktorů, pro kterou byl vyvinut. Výsledkem je množství jedinečných reproduktorových sestav, z nichž každá obsahuje originální měniče optimalizované přímo pro specifický účel dané reprosoustavy.

JBL již 70 let navrhuje reproduktory pro použití v prostorech každého představitelného rozměru, od malých televizních přenosových vozů až po největší světové hudební open-air události, proto ví jak citlivě je potřeba přistupovat k šíření jednotlivých frekvenčních pásem zvuku, aby v zóně vyzařování i mimo ní mohli lidé slyšet co nejkvalitnější zvuk.

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba otevřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt