Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

OSRAM 64502 230V/150W

Žárovka

Odešleme do 7 dnů
Počet ks:
EAN: 4052899080751
30 dní na vrácení zboží
Záruka: 2 roky
Více informací: 800 888 448
Jednostranná patice. Jednoduchá výměna.Patice: GX-6,35
Výkon ve watech: 150
Napětíve voltech: 230
ANSI: -------
Životnost v hodinách: 25
Úhel světelného kužele: neurčitý
Ostatní: ---------

Odkaz na stránky výrobce Osram

Něco o výrobci:
Už tomu je sto let
OSRAM představuje vynikající světlo pro lidi z celého světa již sto let. Přesněji, ochranná známka byla zaregistrovaná v roce 1906. Po I. světové válce, v roce 1919 pak tři firmy - Siemens & Halske, Deutsche Glasglühlicht a AEG - spojili svou výrobu žárovek právě pod značkou OSRAM.

Jsme zde doma
Od roku 1919 neslaví OSRAM jako výrobce své narozeniny jen v Německu. Již téhož roku totiž pražská filiálka začala prodávat žárovky vyrobené v Berlíně i v Čechách. Jen o tři roky později (1922) zde OSRAM otevřel i továrnu. Zanedlouho došlo i na Moravu a Slezsko otevřením skladů v Brně a Ostravě. Po válce však byly kapacity OSRAM v Československu zestátněny a staly se součástí národního podniku TESLA.

Platilo to kdysi, platí to znova.
Nový návrat obchodního zastoupení do České republiky se datuje do roku 1994. Vrátila se sem i výroba. Tu ve velice ekologické podobě od roku 2000 zastupuje OSRAM Bruntál s.r.o.

Naše tajemství

V čem je tajemství firmy, která je dnes jedním ze dvou největších výrobců osvětlení na světě? Prvním důvodem je nekompromisní kvalita. Ta se projevuje ve schopnosti vyrábět zdroje se zaručenou (obvykle bezkonkurenčně dlouhou) životností i speciální zdroje světla, kde o kvalitě nesmí být pochybnosti: zdroje OSRAM najdete na přistávacích plochách letišť, v lékařských zařízeních i laboratořích vědců. Nikdo nepochybuje o tom, že OSRAM udává tón v technologiích. V tomto směru za vše mluví jednoduchý fakt: přes 40 procent obratu firmy tvoří výrobky mladší pěti let. A to náš sortiment zahrnuje přes 5 000 položek od jednoduchých žárovek až po složité elektronické systémy řízení. Nakonec, kvalitu a pokrok uplatňujeme i v obchodních vztazích a podpoře našich zákazníků. Ať už jste
odborník, obchodník, či konečný spotřebitel, naší snahou je nejen Vám dodat zboží ve špičkové kvalitě, ve správném čase a na správné místo.

Tentýž význam přikládáme tomu, abychom se s Vámi podělili o nejnovější informace ze světa osvětlovací techniky. Vždyť od roku 1910, kdy OSRAM zaměnil Edisonovo uhlíkové vlákno za trvanlivější kovové, jsou ti nejpokrokovější obchodníci, odborníci i koneční spotřebitelé věrní právě nám.

Zákazníci OSRAM prostě naše tajemství znají.

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba otevřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt