Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

ROLAND FR 4X BK

digitální klávesový akordeon

Omlouváme se, ale tato položka aktuálně není v nabídce

30 dní na vrácení zboží
Záruka: 2 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448

Roland FR-4x V-Accordion Výkon i snadné přenášení: Revoluce V-Accordion pokračuje

Na tradičním akordeonu je toho mnoho, co můžeme milovat, od jeho výrazu po jeho přenosnost. Nejspíš ani netušíte, kam až vás může tato výjimečná řada digitálních nástrojů Roland V-Accordion dostat, jak moc vám pomůže Roland FR-4x se zlepšit. Se svou nízkou hmotností a kompaktním designem, responzivními, tlakově citlivými měchy a celopásmovými reproduktory vám tento nejnovější model bude připadat jako starý známý akustický akordeon. Avšak díky stejně výkonnému zvukovému modulu jako má vlajková loď Roland FR-8x, tento digitální akordeon dalece překračuje standardní hranice. Vyberte si z široké nabídky zvuků akordeonů po celém světě, můžete hrát i tiše se sluchátky, nebo se zapojit do PA při živém vystoupení. Můžete ovládat další elektronické hudební nástroje přes MIDI konektor, nebo nahrávat svou hru na připojenou USB paměť a sdílet svou hudbu do světa. Přestože jsou zvuky a feeling Roland FR-4x spíše uklidňující a tradiční je tento akordeon určený pro moderní dobu.

 

Přenosný V-Accordion pianového typu obsahuje ty nejlepší zvuky, má svůj rekordér a mnohé další.
37 kláves a 120 knoflíků pro levou ruku
Je kompaktní a lehký
Zvukový modul a uživatelské rozhraní z vlajkové lodi FR-8x
Výstup do sluchátek i linkový
100 akordeonových zvukových sad (včetně 67 načtených sad), 162 orchestrálních zvuků, 32 varhanních zvuků, 3 bicí zvuky
Integrované efekty chorus, reverb a rotary
Integrovaný audio rekordér
Rychlá odezva a vysoká citlivost měchů s obvodem tlakového senzoru
Regulátor odporu měchů určuje intenzitu jejich chodu
Výkonný ozvučovací systém (2 reproduktory + 1x tweeter)
Znakový LCD displej
Čtyři expanzní sloty pro přídavné zvukové knihovny (Balkan a Dallape expanzní karty jsou předinstalované)
Speciální FR-4x Editor software
USB zapojení a MIDI I/O
USB paměťový port pro přehrávání songů a nahrávání
Napájený ze sítě nebo desíti AA bateriemi
V černém provedení
Vyrobeno v Itálii

 


S přizpůsobenými zvuky můžete hrát libovolným stylem
Tradiční akustický akordeon nabízí jen jeden konkrétní zvuk. Díky výkonnému zvukovému modulu, převzatému z vlajkové lodi FR-8x, klade nový FR-4x celý orchestr doslova na dosah s širokou paletou vlastních zvuků, takže zvládnete libovolný styl. Klidně můžete fušovat do 100 presetových akordeonových sad a přepínat francouzský musette a ruskou balalajku v jednom songu. Nebo můžete prozkoumat všech 162 orchestrálních zvuků převzatých z nejnovějších keyboardů Roland a transformovat svůj akordeon na varhany, smyčcový kvartet nebo baskytaru. Můžete rovněž přidat efekty chorus, reverb a rotary, popř. doprovodit melodické linky integrovanými bicími zvuky. A rozhodujícím činitelem je rychlé, jednoduché zpracování – plus přídavné zvukové knihovny dostupné na oficiální webové stránce Roland – FR-4x je skutečně nadčasový nástroj s nesmírným kreativním potenciálem.

 

Digitální akordeon hrdý na svou tradici
Jestliže hrajete na tradiční akordeon, nebudete ochotni přistoupit na kompromis ve výrazu ani přenosném formátu. Avšak pokud jde o Roland FR-4x, tak ani nemusíte, jelikož hraje jako skvělý akustický akordeon, a je také tak lehký. Intuitivní rozložení 37 dynamicky citlivých kláves a 120 knoflíků v levé ruce vám hned padne do ruky a tlakově citlivý obvod měchů umožňuje zapojit jejich lenivost do své hry. Tento nový digitální akordeon může mít ve výbavě sebevíce technologií, a přesto to, co z něj činí skvělou volbu pro hráče na cestách, je nízká hmotnost a kompaktní design – plus možnost výběru napájení z AC adaptéru nebo z AA baterií.

 

Flexibilní výstupy pro různé scénáře hudebních tvůrců
Cvičení. Zkouška. Studio. Pódium. Roland FR-4x je flexibilní v tom, že můžete hrát, kdekoliv to potřebujete. Sluchátkový jack umožňuje cvičit doma, aniž byste rušili sousedy, a pokud jste na cestách, integrovaný výkonný audio systém se dvěma reproduktory a tweeterem supluje plný, celopásmový zvuk. Ctižádostiví hudební tvůrci mohou dokonce připojit externí MIDI zařízení, jako je doprovodný modul Roland BK-7m, a spustit libovolný doprovod. Hráči při živém vystoupení ocení připravenost FR-4x pro hraní na podiu, s přímým připojením do PA systému přes Line Out, a vynechat tak vyčerpávající mikrofonní zkoušky s tradičním akordeonem.

 

Jamujte s oblíbenými songy, nebo si nahrajte své vlastní
USB paměťový port je váš výtah k některým nejužitečnějším vlastnostem Roland FR-4x. Po vložení USB klíče s připravenými songy nebo s posledními záznamy ze zkoušky s kapelou můžete jamovat podle přehrávané hudby, a perfektně tak vyšperkovat své představení na maximum. Chcete-li být skutečně kreativní, FR-4x má ve výbavě také užitečný rekordér; takže si nahrajete nový part, uložíte jej do USB paměti a svou kreaci přenesete do počítače, odkud ji můžete sdílet do světa. Export na USB rovněž umožňuje bezpečnou archivaci vašeho vlastního nastavení zvuku.

Odkaz na stránky výrobce Roland

Něco o výrobci:
firma vznikla již v roce 1972 v Japonské Osace a prvními výrobky byly automatické bicí stanice TR-33/TR-55/TR-77. Kompletní historii najdete na http://www.roland.com/company/history/

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba zavřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt