Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

SENNHEISER Urbanite XL Wirelles

BT bezdrátová sluchátka, velké náušníky, černá

Omlouváme se, ale tato položka aktuálně není v nabídce

30 dní na vrácení zboží
Záruka: 3 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448

Sluchátka Sennheiser URBANITE XL WIRELESS jsou přímo vytvořena pro Generaci Y, jde o širokou skupinu lidí narozených před koncem tisíciletí. Takto označovaná generace se vyznačuje aktivním způsobem života, plnou schopností využívat elektroniku a výpočetní techniku ve svém pracovním i soukromém životě. Tento model dává důraz na atraktivní demonstraci životní stylu, volnějšího s maximálním využitím špičkových komponentů pro práci i volný čas. Sluchátka URBANITE XL WIRELESS umožňují mobilní komunikaci s přáteli a poslech atraktivně reprodukované hudby.

 

Přinášejí dokonalé pohodlí díky odpoutáním se od kabelu a to s dosahem až 10 metrů. Bluetooth připojení 4.0 umožňuje spárování až s osmi přístroji a současné spojení se dvěma. Oblíbený „Club Sound“ sluchátek URBANITE XL WIRELESS s důrazem na basy a efektní výšky (frekvenční rozsah 16 až 22.000 Hz) je důrazný, dynamický a živý. U modelu URBANITE XL WIRELESS je kladen až extrémní důraz na efektní design, personalizovanou barevnost, vyjádřený styl a popularitu a oblíbenost známé německé značky. Pevná, odolná avšak lehká a skládací konstrukce využívá nejen ocel, ale i aluminiové pohyblivé části sluchátkových mušlí.  Příjemné,  velmi měkké polstrování circum-aurálních mušlí izoluje posluchače od okolního hluku a zpříjemňuje i dlouhodobý poslech hudby či telefonního rozhovoru.

 

V neposlední řadě sluchátka Sennheiser URBANITE XL WIRELESS nabízejí intuitivní ovládání přímo na mušlích sluchátek, přesto máte možnost kabel připojit a poslouchat s klasickou cestou signálu. Lidé narození na přelomu 20. a 21. století mají bohatou ICT vybavenost a schopnost aktivně využívat smartphony, tablety a další mobilní elektroniku, proto jim sluchátka URBANITE XL WIRELESS svojí špičkovou technickou úrovní mohou mimořádně zpříjemnit život.

 

Vlastnosti

Luxusní sluchátka s promyšleným designem a rozměrnými mušlemi
Bezdrátový Bluetooth 4.0 přenos až do vzálenosti 10 metrů
Elegantní sluchátka určená pro vnější i vnitřní poslech
Provoz až 25 hodin na jedno nabití
Uzavřená circum-aurální dynamická stereo sluchátka
Inovativní konstrukce reproduktorů se silnými magnety a rozměrnou membránou
Zdůrazněný atraktivně laděný poslechový vjem - klubově znějící zvukové pole
High-tech materiály a výběr elegantních barev
Obsah balení

Sluchátka URBANITE XL
Kabel s ovladačem
Nabíjecí USB kabel
Měkký přepravní váček

 

Bluetooth: 4.0
Harmonické zkreslení (THD): <0.5 %
Jmenovitá impedance: 18 Ohm
Frekvenční rozsah: 16 - 22 000 Hz
Konstrukce: uzavřená, dynamická
Akustický tlak: 110 dB, (1 kHz, 1 Vrms)

Odkaz na stránky výrobce Sennheiser

Něco o výrobci:
Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, jeden z největších světových výrobců profesionální a spotřební zvukové techniky byl založen v červnu 1945 profesorem Fritzem Sennheiserem jako "Labor W". Prvními výrobky byly elektronkové voltmetry, brzy však vznikly požadavky na výrobu mikrofonů a sluchátek. V roce 1953 byl vyroben první kus slavného mikrofonu MD 21, který je dodnes vyráběn a tím drží světový rekord. Své zkušenosti v oboru VF techniky využil prof. Sennheiser ke konstrukci prvního bezdrátového mikrofonu na světě, který byl uveden pod názvem "mikroport" v roce 1957 v televizní show ARD, dnes je firma největší výrobce bezdrátových mikrofonů na světě. Další rekord drží první "otevřená" sluchátka na světě HD 414, kterých bylo vyrobeno přes 10 milionů kusů a dodnes jsou velmi oblíbená. Každým rokem uvádí Sennheiser na trh novinky užívající špičkové technologie a rozšiřuje svoji nabídku pro profesionály i běžné zákazníky z celého světa.

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba otevřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt