Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

TYCOON TKLE 29 SPM

cajon

Omlouváme se, ale tato položka aktuálně není v nabídce

EAN: 8858681905228
30 dní na vrácení zboží
Záruka: 2 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448

LEGACY SERIES SPALTED MAPLE CAJON

 

Název cajon pochází ze španělštiny, kde toto slovo znamená bedýnku, to vypovídá nejen o tvaru, ale i původu tohoto latinsko-amerického perkusního nástroje. Jde totiž doopravdy o dřevěnou krabičku s ozvučným otvorem, ve které jsou nataženy laditelné struny podobně jako třeba u virblu. Traduje se, že tento nástroj vznikl tak, že otroci, kteří byly donuceni zbavit se svých tradičních bubnů, namísto nich použili bedny třeba od ryb nebo ovoce. V současnosti se cajon používá ve všech hudebních stylech, kde jsou znatelné latinsko-americké vlivy, jako doma je ve flamengu či rumbě. Jde o velmi univerzální nástroj a ne nadarmo se říká, že zručný hráč je na něm schopný napodobit zvuk v podstatě celé sady bicích.

 

Konkrétně tento cajon je stejně jako všechny cajony vyráběné u Tycoon Percussion produktem čistě ruční práce. Po sestavení je navíc pečlivě testován, aby nebylo možné pochybovat o jeho zvukových kvalitách. S cajony Tycoon prostě nejde šlápnout vedle.

 

Použité dřevo pochází z asijského javoru s výraznou kresbou. Toto dřevo je zpracováno do 7vrstvé překližky, cíky čemuž vydrží snad cokoli a tonálně je velmi vyrovnaný. Zvukově nabízí to, co byste od kvalitního cajonu čekali, pevné basy a příjemně ostré slapové tóny. Struny jsou plně laditelné standardním imbusovým (šestihranným) klíčem.

 

Cajon ze série Tycoon Legacy je nástroj, který Vás jistě zaujme kvalitním zpracováním, prvotřídními materiály a hlavně velmi dobrým zvukem se svými tradičními charakteristikami.

 

Technické údaje:

  • materiál těla: asijský javor s výraznou kresbou
  • plně laditelné struny
  • ruční výroba

LEGACY SERIES SPALTED MAPLE CAJON
Název Cajon pochází ze španělštiny, kde toto slovo znamená bedýnku – to vypovídá nejen o tvaru, ale i původu tohoto latinsko-amerického perkusního nástroje. Jde totiž doopravdy o dřevěnou krabičku s ozvučným otvorem, ve které jsou nataženy laditelné struny podobně jako třeba u virblu. Traduje se, že tento nástroj vznikl tak, že otroci, kteří byly donuceni zbavit se svých tradičních bubnů, namísto nich použili bedny třeba od ryb nebo ovoce. V současnosti se Cajon používá ve všech hudebních stylech, kde jsou znatelné latinsko-americké vlivy, jako doma je ve flamengu či rumbě. Jde o velmi univerzální nástroj a ne nadarmo se říká, že zručný hráč je na něm schopný napodobit zvuk v podstatě celé sady bicích.

Konkrétně tento Cajon je stejně jako všechny Cajony vyráběné u Tycoon Percussion produktem čistě ruční práce. Po sestavení je navíc pečlivě testován, aby nebylo možné pochybovat o jeho zvukových kvalitách. S Cajony Tycoon prostě nejde šlápnout vedle…

Použité dřevo pochází z asijského javoru s výraznou kresbou. Toto dřevo je zpracováno do 7vrstvé překližky, cíky čemuž vydrží snad cokoli a tonálně je velmi vyrovnaný. Zvukově nabízí to, co byste od kvalitního cajonu čekali – pevné basy a příjemně ostré slapové tóny. Struny jsou plně laditelné standardním imbusovým (šestihranným) klíčem.

Cajon ze série Tycoon Legacy je nástroj, který Vás jistě zaujme kvalitním zpracováním, prvotřídními materiály a hlavně velmi dobrým zvukem se svými tradičními charakteristikami.

Technické údaje
• Materiál těla: asijský javor s výraznou kresbou
• Plně laditelné struny
Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba otevřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt