Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

VOX AV 15

analogové lampové kombo 15 W, lampa 12AX7, 8" repro, 8 lampových zvuků

Omlouváme se, ale tato položka aktuálně není v nabídce

EAN: 4959112147140
30 dní na vrácení zboží
Záruka: 2 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448

Objevte neuvěřitelný zvukový rozsah lampového zvuku!


Úplně nová série aparátů AV (Analog Valve) VOX, která čerpá z 60 let vývoje lampových aparátů, nabízí kytaristům celou paletu autentických zvuků zesilovačů díky osmi analogovým pre-amp obvodům. Pravá analogová konstrukce obvodů je založena na elektronce 12AX7, která těmto aparátům poskytuje klasické a harmonicky plné tóny. Inovativní sekce Valve Stage modifikuje obvod tak, že přidává či ubírá basy a výšky, ale také uživatelům umožňuje nastavit poměr a odezvu koncové sekce zesilovače za pochodu. Aparáty série AV jsou v nabídce VOX jedinečné a vzrušující i díky dalším vlastnostem, jako je unikátní uzavřená konstrukce boxu, tři klasické efekty (chorus, delay a reverb) a také retro design

 

VOX AV15 využívá dvojitou triodou 12AX7 jak v předzesilovači, tak v koncové sekci, která dodává klasický lampový zvuk při nízkých hlasitostech. Osm jedinečných analogových obvodů předzesilovače nabízí širokou paletu klasických i moderních zvuků.

 

  • výkon 15 Watt skrz zakázkový 8“ reproduktor VOX
  • analogová konstrukce obvodů doplněná dojitou triodou 12AX7
  • dosahuje autentické zvuky díky osmi plně analogovým modelům zesilovačů


AV15 byl vyvinut pro použití doma či ve studiu a je to plně vybavený analogový aparát, který přináší desítky let analogových aparátů v kompaktním balení. Víceobvodový analogový preamp AV15 poskytuje celé množství čistých, nakřáplých, zkreslených i high gain zvuků, které lze dále upravovat podle svého vkusu díky spínačům Bright a Fat. Tyhle klasické tóny jsou ještě dále vylepšeny jedinečnou analogovu lampovou koncovou sekcí a unikátní uzavřenou konstrukcí kabinetu s vylepšenou rezonancí. Doplněním funkcí jsou pak tři digitální emulace analogových efektů chorus, delay a reverb. Nezávisle na vašem herním stylu je AV15 perfektně vybavené kombo pro cvičení i nahrávání, který vás určitě zaujme a bude inspirovat.

 

 

 

Odkaz na stránky výrobce VOX

Něco o výrobci:
Vox je významná britská firma, zabývající se výrobou kytar a kytarových aparatur.
Firma byla založena už po druhé světové válce v anglickém Kentu. Zakladatelem byl Thomas Walter Jennings. Firma se zabývala výrobou varhan. V roce 1958 začala vyrábět i kytarové aparatury. První a nejvýznamnější aparatura nesla název Vox AC15 a spolu se silnější verzí AC30 se stala nejen symbolem této firmy, ale i symbolem zvuku první poloviny 60. let.
Firma prosperovala do chvíle, kdy ji Thomas Walter Jennings prodal. Až do roku 1992, něž ji koupil japonský Korg, měla firma velké problémy. Teprve od té chvíle se zase podařilo vrátit Voxu jeho dávné postavení a význam.

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba otevřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt