Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

YAMAHA YDP 163R SET2

digitální piáno + stolička v barvě nástroje + sluchátka

POLOŽKA NENÍ BOHUŽEL AKTUÁLNĚ V NABÍDCE

Autorizovaný prodejce YAMAHA


Digitální piano YAMAHA YDP 163 je vylepšenou verzí populárního modelu YDP 143.  Jedná se o suverénně nejkvalitnější a nejvíce prodávaný nástroj ve své cenové kategorii. Doporučují jej jak učitelé v hudební školách, tak i profesionální hráči a to zejména pro jeho zvukové vlastnosti, skvělou klaviaturu a spolehlivost.

 

Nyní jej můžete zakoupit i v tomto velice výhodném setu, jehož součástí je elegantní, výškově nastavitelná stolička v barvě piana, která samostatně stojí 2390Kč a profesionální sluchátka.


 


 

Autentický tón si zaslouží klasický klavírní úhoz

 

 

Vynikající hratelnost a pocit ze hry. Pro všechny, kteří si chtějí zdokonalit své klavírní schopnosti, nabízí Yamaha model YDP-163, digitální piano standardního vzhledu s autentickou kvalitou klavíru. S nově navrženou klaviaturou, věrným zvukem klavíru a v klasickém designu vám YDP-163 pomůže splnit váš sen stát se lepším klavíristou.

 

 

 

 

Nová klaviatura GH3 (Graded Hammer 3) s povrchem ze syntetické slonoviny byla navržena speciálně pro tento nový model. Je vyvážená pro zachycení odporu kladívek a kláves srovnatelném s akustickým klavírem, proto je vhodná jak pro začátečníky, tak i pro pokročilejší hráče. Nový povrch syntetické slonoviny zabraňuje nechtěnému klouzání prstů z kláves a přináší pocit ze hry, který může nabídnout jen firma se zkušenostmi s výrobou akustických klavírů jako je Yamaha. Pórovitý povrch absorbuje vlhkost prstů a umožňuje pianistovi pohodlně hrát delší dobu.

 

 

Zvuk klavíru, kterou může nabídnout pouze Yamaha

 

 

 

 

Dokonalý zvuk klavírů Yamaha je vysledkem mnoha let zkušeností a vývoje.  Zvukové jádro Pure CF čerpá z pečlivých nahrávek uznávaného koncertního křídla Yamaha. Nahrávky jsou v několika dynamických úrovních, od pianissima po fortissimo, takže si můžete vychutnat jemný dotek v tichých pasážích nebo výrazný zvuk při hlasité hře.

 

 

 

Optimální zvuk při jakékoliv hlasitosti

 

Díky speciální Yamaha funkci Intelligent Acoustic Control (IAC) si můžete užívat dokonalý a vyvážený zvuk při jakémkoliv nastavení hlasitosti. Před zavedením IAC byl zejména při nižších hlasitostech problém se ztrátou basových a výškových frekvencí. Intelligent Acoustic Control automaticky upravuje poměr basových a výškových frekvencí v závislosti na nastavení hlasitosti.

 

 

 

Nahrajte své vystoupení

 

 

 

 

Vestavěný 2-stopý sekvencer je skvělý způsob pro záznam vaší hry a následný poslech pro sledování, jak se zlepšujete. Můžete si nahrát také zvlášť pravou a zvlášť levou ruku a cvičit pak samostatně jednotlivé ruce s vlastním nastavením tempa. Takže nyní můžete pak cvičit jednu ruku, zatímco nástroj vám přehrává part druhé ruky. Nahrávky jsou ukládány ve standardním MIDI formátu pro pozdější přehrání nebo export dat do vašeho PC.

 

 

 

Objevte inspirativní zvukové kombinace

 

 

Kombinací dvou zvuků, jako například piano a smyčce, můžete objevit nové herní zkušenosti. Nic neoživí cvičení na piano tak, jako když si zkusíte danou skladbu zahrát jiným zvukem, nebo zkombinujete dva zvuky a posunete tak vlastní kreativitu opět o krok dále.

 

 

 

Dostatečná polyfonie i pro složité skladby

 

 

Nástroj poskytuje dostatečnou polyfonii bez nežádoucích useknutých tónů, i pokud navrstvíte dva zvuky na sebe, budete hrát současně oběma rukama, s dlouhými drženými akordy a i se stisknutým pedálem. Takže i když se stanete pokročilejším hráčem a bude hrát složitější skladby, vaše digitální piano na to bude připraveno.

 

 

 

Piano se svým vlastním repertoárem

 

 

 

 

V nástroji je nahráno 50 klasických klavírních skladeb. Součástí je také kniha s notami ke všem těmto skladbám s názvem "50 Greats for the Piano". Naučte se jednoduše hrát tyto skladby tak, že si například vypnete part jedné ruky a tento budete hrát naživo nebo si snížíte tempo. Nebo můžete tyto krásné skladby použít pro poslech.

 

 

 

Nové vylepšení při hře se sluchátky

 

 

Yamaha vytvořila unikátní funkci Stereophonic Optimizer. Po připojení sluchátek automaticky upraví zvuk tak aby zněl i nadále prostorově a vycházel jakoby přímo z těla nástroje. Díky funkci Stereophonic Optimizer si můžete i při hře se sluchátky vychutnávat dokonalý pocit ze hry.

 

 

 

 

Připraveno pro připojení

 

 

Pomocí portu USB snadno propojte váš nástroj s počítačem nebo mobilním zařízením (telefonem, tabletem) pro interakci s širokou paletou výukových aplikací nebo třeba aplikací pro tvorbu hudby. Některé aplikace vám mohou pomoci při výuce hry na nástroj, jiné nabízejí třeba sdílení vašich nahrávek.

 

 

 

Čtyři barevné varianty skvěle ladí k vašemu interiéru

 

 

Dostupné jsou čtyři barevné varianty: Černý ořech, Tmavý palisandr, Bílý jasan a Bílá. Můžete si vybrat barvu, která bude ladit s interiérem, kde bude nástroj umístěn.

 

Rozměry: 136 x 85 x 42 cm Váha: 42 kg


BARVA - DARK ROSEWOOD

 

 

Odkaz na stránky výrobce Yamaha

Něco o výrobci:
Od roku 1887, kdy začala vyrábět jazýčkové varhany, se společnost Yamaha v Japonsku (pak Nippon Gakki Co., Ltd.) stala největšími světovými výrobci mnoha řad hudebních nástrojů a vedoucím producentem audio/video produktů, polovodičů a dalších počítačových součástek, sportovních potřeb, domácích spotřebičů a nábytku, speciálních kovů, obráběcích strojů
a průmyslových robotů.


Výrobky firmy Yamaha jsou nyní určeny od začátečníků, přes jejich precizně zpracované varianty určené hudebním profesionálům až třeba po špičkové digitální mixážní pulty používané v nejlepších světových studiích. Ať už se jedná o výrobky cenově příznivé i vrcholné profesionální kategorie, vždy mají jedno společné – nejvyšší možnou úroveň kvality a zpracování, kterou v dané cenové kategorii můžete najít.

Logo Yamaha zavazuje – firma má zcela jinou filozofii než většina no-name výrobců, kteří se snaží jen co nejrychleji prodat levné zboží s proměnlivou kvalitou určené nezkušeným začátečníkům a dále se o zákazníka nezajímají.Yamaha se snaží své zákazníky udržet po celou jejich hudební kariéru, má totiž co nabídnout všem - začínajícím, pokročilým i profesionálům a jen spokojení zákazníci se vracejí.


Yamaha nyní vlastní 44 dceřiných společností a zastoupení na zahraničních trzích, spolu s mnoha spřízněnými společnostmi v Japonsku.

Kromě toho Yamaha vlastní a provozuje unikátní střediska po celém Japonsku, aby zlepšila volnočasové a kulturní aktivity svých zákazníků. Yamaha také nabízí možnost studia hudby, možnosti pro prezentaci svých vlastních skladeb a podporuje mnoho hudebních aktivit.

V roce 1966 byla založena Hudební nadace Yamaha, což nastartovalo spoustu hudebních aktivit po celém světě, včetně Hudebních škol Yamaha a programu Junior Original Concert. Silný závazek prosazovat a podporovat hudební vzdělání a popularizovat hudbu - to jsou jedny z nejdůležitějších prvků, které odlišují společnost Yamaha od svých konkurentů.

Snahou Yamahy je vytvářet produkty a služby, které uspokojí rozdílné potřeby a touhy lidí po celém světě. Výrobky a služby Yamaha jsou uznávány po celém světě pro svou skvělou akustickou kvalitu, konstrukci, technologie, řemeslné zpracování a služby orientované na zákazníka.

Tyto produkty a služby pod značkou Yamaha jsou vysoce ceněné velkým množstvím odborníků, institucí, podnikatelů v průmyslu a zákazníků a koncových spotřebitelů.

Naše firemní filozofie je zakotvena v našem zákaznicky orientovaném řízení a provozu; v poskytování produktů a služeb vynikající kvality; v pokračujícím úsilí v rozšíření našich stávajících trhů a nalézání nových trhů; v posílení výzkumu a vývoje v oblasti dlouhodobého plánování; v závazku péče o koncové uživatele prostřednictvím ještě lepších poprodejních služeb; v pokračování globalizace podnikání společnosti Yamaha; v podpoře pozitivního růstu prostřednictvím diverzifikace.

Elementární podnikové cíle společnosti se odráží ve všem, co Yamaha dělá, což má přispět k obohacení kvality života lidí po celém světě.

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba zavřena
Dnes: 9:00-12:00
Skrýt