Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

ANATOLIAN BS 20 CNA

china 20"

Omlouváme se, ale tato položka aktuálně není v nabídce

EAN: 8590669146024
30 dní na vrácení zboží
Záruka: 3 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448
Baris serie:
Činely mající lehkou korekturu nejvyšších a nejnižších pásem.
Činely mají průrazný a svítivý charakter, který zároveň nepostrádá citlivost, hladkost a příjemné výšky. Vhodné pro pop rock a další styly, kde je třeba vyšší průraznost spolu se zachováním citlivosti.

Činel
Činel

Odkaz na stránky výrobce Anatolian

Něco o výrobci:

Filozofie

Dáváme do činelů srdce a duši, naším posláním je nabídnout osobité činely, které Vám umožní svým charakterem umocnit styl hry. Činely ANATOLIAN jsou pojivem mezi námi a Vaší kreativitou. Vyrábíme špičkové nástroje, které Vám pomohou zrealizovat Váš sen o dokonalém zvuku – bez kompromisu. Naším cílem je jediné: vyrábět ty nejlepší činely.

Vývoj

Dlouhá a intenzívní práce ruku v ruce s kooperací se špičkovými bubeníky vedla k výrobnímu postupu, který je v každém detailu perfektní. Cílem bylo vyrobit high-endové činely, které nastolí nový standard svým zvukem a variabilitou. Hrdě můžeme říci, že tohoto cíle jsme dosáhli.
Kontrola kvality

Každý činel je během výroby průběžně testován a kontrolován. Poté je uskladněn, aby „dozrál“. Tento „dospívací proces“ je velice důležitý pro ustálení struktury slitiny na molekulární bázi a pro prvotřídní nástroje je nezbytný. Teprve pak je každý kus pečlivě vyzkoušen a po splnění všech zvukových a kvalitativních kritérií je převezen na expediční sklad. Pouze takový činel smí nosit logo ANATOLIAN.

Slitina

Používáme prvotřídní B20PLUS bronzovou slitinu, která se skládá z 80% mědi a 20% cínu. Samozřejmě je zde ještě malé množství speciálních přísad, které jsou známé pouze určitým osobám ve firmě ANATOLIAN.

Výroba

Veškeré činely se vyrábějí pouze v naší turecké dílně. Nejprve se odlévají „bochánky“, které se ve žhavém stavu opakovaně válcují různými směry a intenzitou tlaku. Při tomto procesu se mění fyzikální vlastnosti slitiny, které potom mají enormní vliv na vlastnosti činelu, jako například pružnost a pevnost. Poté je vzniklý bronzový disk pečlivě ořezán na požadovaný tvar. Zde přichází na řadu mistr (největší autorita v dílně), aby podstoupil časově nejnáročnější proces ručního tepání. Vlastní výrobní proces završuje mistr frézováním a závěrečnými povrchovými úpravami. Pečlivě kontrolovaný výrobní proces kombinovaný s letitými zkušenostmi činelových mistrů je zárukou prvotřídní kvality činelů ANATOLIAN.

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba) ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblíž Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.cz Dopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky) Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS Kurýr Dopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.cz Dopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba otevřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt